Ontmoet u als CISO ook met regelmaat een beer op de weg? Meld u dan nu aan voor de IBD-regiobijeenkomst.

Als (beginnende) CISO ontmoet u ongetwijfeld wel eens beren op de weg, zoals bestuurlijk draagvlak organiseren op informatiebeveiligingsvlak om de noodzakelijke middelen vrij te krijgen voor een optimaal informatiebeveiligingsbeleid. Hoe creëert u dit draagvlak? Loopt u ook aan tegen deze of andere vragen met betrekking tot uw rol als CISO, en wilt u meer informatie en concrete handvatten over hoe u hier mee om kunt gaan? Kom dan naar de IBD-regiobijeenkomst ‘Valkuilen en beren op de weg, hoe gaat u hiermee om als CISO?’. Dat kan zowel in Apeldoorn als in Rotterdam. De aanmeldingen lopen erg hard en er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor beide locaties, dus schrijf u snel in!

Wanneer?

• Op maandag 8 juni in Apeldoorn (locatie gemeente Apeldoorn, Stadhuis, Marktplein 1, 7311 LG, Apeldoorn – zaal S16)
• Op woensdag 1 juli in Rotterdam (locatie gemeente Rotterdam, Hoofdkantoor Werk en inkomen, Librijesteeg 4, 3011 HN, Rotterdam – zaal 9.53)

Programma

Tijdens deze regiobijeenkomst, die om 13.00 uur start en rond de klok van 17.00 uur afgelopen is, staat bovenstaande stap centraal. Al uw vragen worden aan de hand van een interactieve sessie van een dagdeel verdiepend behandeld en beantwoord. De nadruk ligt tijdens deze bijeenkomsten op het ‘doen’, kortom we gaan gezamenlijk aan de slag. Lees hier meer over het programma.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze regiobijeenkomst? Dat kan! U kunt zich nu aanmelden voor de bijeenkomst via onderstaand aanmeldingsformulier. (Op het formulier kunt u de gewenste locatie aangeven):
Aanmeldingsformulier bijeenkomsten ‘Valkuilen en beren op de weg, hoe gaat u hiermee om als CISO?

Naast deze bijeenkomst organiseert de IBD nog een aantal regiobijeenkomsten dit jaar waarbij één van vijf stappen uit de BIG centraal staat. Middels deze regiobijeenkomsten wil de IBD tegemoet komen aan de wensen van CISO’s en ACIB’s/VCIB’s om meer informatie en concrete handvatten te krijgen voor het implementeren van de BIG. Op dit moment zijn er al 4 bijeenkomsten gepland. Lees hier meer over deze regiobijeenkomsten.

Vragen?

Heeft u vragen over de regiobijeenkomsten neem dan contact op via info@ibdgemeenten.nl of via 070 373 8011.