IBD-Praktijkdag ‘Work IT Out’

Datum: 5 november 2015

Tijd: 09:00 - 17:30

Locatie: De Glazen Ruimte, Straatweg 1B, 3604 BA Maarssen

Tijdens de Alert Online week organiseert de IBD dit jaar op donderdag 5 november 2015 de eerste gerichte IBD-Praktijkdag voor gemeenten, met als titel: ‘Work IT Out’. Tijdens deze dag wil de IBD gemeenten inspireren en voeden met praktijk- en inhoudsvoorbeelden op verschillende informatiebeveiligingsthema’s. Dit door middel van het delen van kennis en ervaringen. Doel? Gemeenten een actieve impuls en concrete ondersteuning geven om informatiebeveiliging binnen de eigen organisatie naar een nog hoger niveau te brengen. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van gemeenten aan concrete handvatten voor specifieke thema’s, bijvoorbeeld over de BIG. Tijdens deze landelijke IBD-Praktijkdag ligt het accent vooral op het ‘doen’ door middel van parallelsessies waarin deze thema’s terugkomen. Kortom, actief aan de slag!

Meer informatie over de Praktijkdag leest u hier.