Informatiebijeenkomst ‘Decentralisatie en het belang van informatiebeveiliging’

Datum: 16 oktober 2014

Tijd: 12:00 - 17:00

Locatie: KPN SQC in HIlversum

Door de decentralisatie ontstaan er nieuwe samenwerkingen en verantwoordelijkheden. Als gemeente heeft u een centrale rol in de uitvoering hiervan. Informatie is in de uitvoer van bijvoorbeeld zorgtaken van cruciaal belang, maar wie beschikt over welke informatie? Samenwerking buiten het gemeentelijke domein, BYOD, keukentafel-gesprekken en dossiers met privacygevoelige informatie zijn allemaal uitdagingen waar u als gemeente voor staat. Daarnaast neemt ook de druk toe op het gebied van regelgeving, normen en bewijs.

KPN organiseert voor u een inspirerende middag over deze ontwikkelingen en toepassing hiervan. Kennis die u helpt om meer waarde te creëren voor uw organisatie en op een veilige wijze de burgers van dienst te kunnen zijn. Het programma bestaat uit een samenspel van verschillende sprekers, waaronder Kees Hintzbergen (IBD) en praktijkcases waarbij de decentralisatie, informatiebeveiliging en privacy de rode draad zijn.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het KPN SQC (Service Quality Center) in Hilversum. De ontvangst is vanaf 12.00 uur en het programma start om 13.00 uur. Het programma eindigt om 17.00 uur. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.