Leveranciersbijeenkomst KING

Datum: 19 september 2014

Tijd: 09:30 - 15:00

Locatie: Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

De leveranciersbijeenkomst van KING is voor productmanagers, experts, marketeers, e-adviseurs en gebruikersverenigingen. De bijeenkomsten duren van 09.30 tot 15.00 uur met aansluitend een borrel.

Locatie

De locatie is Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg.

Programma 19 september

Het programma voor 19 september kunt u vinden op de  website van KING in de sectie ICT-ondernemerschap. Aanmelden kan met het inschrijfformulier.

Opzet

Het programma begint plenair, daarna volgen rondes met verschillende workshops en kennissessies. Tijdens de workshops is er ruimte om een-op-een gesprekken te voeren. Het programma van elke bijeenkomst gaat uit van drie thema’s: decentralisaties, standaarden en NUP, Informatiebeveiliging. Daarnaast komen per bijeenkomst verschillende andere onderwerpen aan bod.

Doel van de leveranciersbijeenkomst

Doel van de bijeenkomsten is kennis uitwisselen en bepalen hoe we elkaar kunnen versterken ter verbetering van de e-dienstverlening van gemeenten.

Doelgroep

KING nodigt leveranciers met convenant en zonder convenant gezamenlijk uit op de leveranciersbijeenkomst. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor productmanagers, experts, marketeers en gebruikersverenigingen.