Masterclass DMARC

Datum: 21 april 2015

Tijd: 15:00 - 17:00

Locatie: 7AM, Buitenhof 47, Den Haag

Op dinsdag 21 april organiseert het Platform Internetstandaarden een masterclass over DMARC. Tijdens deze masterclass zal de Amerikaan Tim Draegen, die aan de basis stond van DMARC, deelnemers bijpraten over de ins en outs van deze beveiligingsstandaard. Het programma start om 15.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur met een borrel.

Wat is DMARC?

DMARC is een sterk opkomende standaard die phishing/spoofing via e-mail tegengaat. Zo biedt de standaard de mogelijkheid om valse e-mails tegen te houden en rapportages daarover te ontvangen, waarmee iemand snel op de hoogte is van misbruik van een e-mailadres. Ook in Nederland wordt DMARC steeds vaker toegepast en ondersteund door verschillende partijen.

Wat is Platform Internetstandaarden?

Het doel van het platform is om het gebruik van moderne internetstandaarden te stimuleren en daarmee het internet betrouwbaarder te maken voor iedereen. In het platform participeren de volgende partijen: DHPA, ECP, Forum Standaardisatie, Internet Society ORG, Internet Society NL, Ministerie van EZ, NCSC, NLnet, NLnet Labs, RIPE NCC, SIDN en SURFnet.

Deelname

Deelname aan de masterclass is kosteloos. U kunt zich aanmelden via de website.