NVVB Congres: It’s all about results (dag 1)

Datum: 15 april 2015

Tijd: 9:30 - 00:00

Locatie: NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

De Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB) is er weer in geslaagd om voor het jaarlijkse congres een interessant, gevarieerd en vooral inspirerend programma samen te stellen. Een programma dat past bij de NVVB thema’s en de gerelateerde nationale en internationale ontwikkelingen. Het motto ‘It’s all about results’ van de NVVB en ‘It’s all about the identity (of things)’ van IDnext benadrukt dat gemeenten streven naar het concreet vertalen van alle ontwikkelingen, kansen en uitdagingen die er liggen. En daar hebben gemeenten een belangrijke rol in.

Tijdens de eerste congresdag biedt het congres in het plenaire programma en de workshops weer veel actualiteit en verdieping in de zaken die ons dagelijks bezig houden, zoals BRP, burgerlijke stand, adres- en identiteitsfraude, eID, digitalisering in ons vak en dienstverlening. Daarnaast vindt separaat een plenair programma plaats over IDnext. Aansluitend vindt een feestavond plaats met optredens van onder andere La France Oegstgeest en Vangrail. De tweede dag staat volledig in het teken van het IDnext event, dit jaar voor het eerst in nauwe samenwerking met de NVVB georganiseerd. Dit event is bedoeld voor professionals en experts in de wereld van de digitale identiteit om te kunnen netwerken, kennis en expertise uit te wisselen en om van elkaar te leren. (Inter)nationale sprekers geven inzicht in de laatste ontwikkelingen rondom digitale identiteit.

Meer informatie en aanmelden

Op de congrespagina  vindt u meer informatie over het congres en is ook het volledige programma voor beide dagen te downloaden. Deelname aan het congres brengt kosten met zich mee. De kosten zijn afhankelijk van de keuze die u maakt in het programma en variëren van € 65,00 tot € 595,00, exclusief btw.