Regiobijeenkomst ‘Hoe gaat u dit gemeentelijke varkentje wassen?’ in Assen (vol)

Datum: 17 november 2014

Tijd: 09:00 - 15:45

Locatie: Noordersingel 33, 9401 JW Assen

De komende maanden wordt wederom een zestal regiobijeenkomsten, verspreid over het land, georganiseerd vanuit de IBD. Deze bijeenkomsten, getiteld ‘Hoe gaat u dit gemeentelijke varkentje wassen?’ bestaan elk uit diverse sessies. Gezien de merkbare behoefte van gemeenten aan ondersteuning bij de implementatie van de BIG is dit onderwerp gekozen als hoofdonderwerp van de sessies.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle gemeenten die zich willen aansluiten bij de IBD en meer over de implementatie van de BIG te weten willen komen. Elke gemeente kan maximaal 2 personen aanmelden. De regiobijeenkomst start om 9.30 uur en is rond de klok van 15.45 uur afgelopen. De bijeenkomsten zijn inclusief een lunch.

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.