Regiobijeenkomst ‘Aansluiten bij de IBD’ in Edam-Volendam

Datum: 10 juli 2014

Tijd: 09:30 - 12:30

Locatie: Edam-Volendam

De Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten (IBD) organiseert in 2014 ook weer meerdere regiobijeenkomsten waarbij het onderwerp ‘officieel’ aansluiten bij de IBD centraal staat.

Als gemeente kunt u zich aanmelden voor één van de regiobijeenkomsten ‘Aansluiten bij de IBD’ die in 2014 plaatsvinden. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle gemeenten die zich willen aansluiten bij de IBD en meer over het aansluitproces te weten willen komen. Elke gemeente kan maximaal 2 personen aanmelden. De regiobijeenkomst start om 9.30 uur en is rond de klok van 12.30 uur afgelopen. De bijeenkomsten is inclusief een lunch (ook mee te nemen).

Let op: Mocht u uw gemeente tijdens de bijeenkomst willen aansluiten bij de IBD, geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. Mocht u niet willen aansluiten bij de IBD op het moment van de regiobijeenkomst, dan duurt de bijeenkomst voor u, inclusief lunch, tot 12 uur.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via het aanmeldingsformulier.