Work in Progress congres 2015

Datum: 5 maart 2015

Tijd: 09:00 - 17:00

Locatie: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht

Het congres Work in Progress wordt georganiseerd door KING en VNG. De focus ligt op informatievraagstukken. Bijvoorbeeld in relatie tot dienstverlening en bedrijfsvoering. U kunt deelnemen aan diverse workshops over actuele thema’s, zoals informatiebeveiliging, (ondernemers)dienstverlening, keteninformatie, de BGT, de Omgevingswet, digitaal 2017, Big Data en informatiemanagement. Daarnaast zijn er inloopspreekuren waar u terechtkunt met uw individuele vragen en intervisietafels waar u samen met andere gemeenten en experts van KING en VNG rondom een thema in gesprek gaat.

Tijdens dit congres verzorgt de IBD onder de titel ‘Loopt jouw gemeente risico om gehackt te worden?’ een inhoudelijke workshop. Laat je niet hacken! Kom naar de workshop en we laten je zien hoe een hacker vandaag de dag te werk gaat en hoe jij je hiertegen kan bewapenen. Ook gaan we dieper in op wat de IBD voor jou en je gemeente kan betekenen in het kader van bewustwording.

Deze workshop van de IBD vindt plaats van 13.15 tot 14.00 uur.

Ook kun je op dit congres bij de IBD terecht voor al je vragen over informatiebeveiliging tijden de inloopspreekuren die plaatsvinden. Heb jij vragen met betrekking tot de implementatie van de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG)? Wil je meer weten over de aanpak en ondersteuning van de IBD bij incidenten of juist over ondersteuning bij bewustwordingstrajecten ten aanzien van informatiebeveiliging? Kom dan langs. We helpen je graag verder.

Tijden inloopspreekuren:

10.15 – 11.15 uur, tafel 10
12.15 – 13.10 uur, tafel 1
14.15 – 15.10 uur, tafel 1

Op de congrespagina vindt u meer informatie over het congres en het  volledige programma.

Direct aanmelden

De kosten voor deelname aan het Work in Progress Congres 2015 zijn 199 euro per persoon (excl. btw). Voor gemeentelijke en overige publieke organisaties zijn de kosten voor deelname 149 euro per persoon (excl. btw).

Meld u direct aan voor het Work in Progress Congres 2015 via het inschrijfformulier.