Basis kant-en-klare middelen

Deze campagnemiddelen zijn ‘plug and play’ voor uw gemeente. Hierdoor is het mogelijk om met zo weinig mogelijk middelen, tijd en moeite een succesvolle campagne uit te voeren. De campagnemiddelen geven verdieping op verschillende onderwerpen, waarvan we er alvast vijf voor uw gemeente hebben uitgewerkt: Gebruik van openbare WiFi-netwerken, sterke wachtwoorden, pincodes, privacy en het locken van computers. De heading en pay off zijn bij deze onderwerpen altijd gekoppeld aan elkaar en verwijzen door naar het intranet van uw gemeente, waar u een Safe & Sound campagnepagina in dient te richten voor nadere uitleg.

15-1028 Campagnekaart basis middelen (1)

Campagnemiddelen downloaden?

De aangeboden middelen zijn gratis beschikbaar voor gemeenten via de community van de IBD. Heeft u nog geen account voor de IBD-community? Geen probleem, dan kunt u zich hier registreren.