Community Informatiebeveiliging voorziet in nuttige informatie

Een paar maanden geleden is de community Informatiebeveiliging ontwikkeld. Een digitaal platform waarop u samen met collega-gemeenten, -provincies en waterschappen vragen, tips en adviezen over de onderwerpen Informatieveiligheid en het ICT-Beveiligingsassessment DigiD kunt uitwisselen.

Relevante documenten

Goed te weten is dat binnen deze community ook veel relevante documenten voor u als gemeente, waterschap of provincie beschikbaar zijn gesteld. Documenten die u kunnen helpen bij de onderwerpen Informatieveiligheid in het algemeen en het ICT-Beveiligingsassessment DigiD in het bijzonder. Zoals de handreiking voor de Norm, documenten van het ondersteuningsaanbod, het rapport van DongIT, presentaties van gemeenten en nog veel meer.

Aanmelden voor de community Informatiebeveiliging?

Wilt u ook aan een discussie meedoen, documenten inzien of een vraag stellen aan collega-gemeenten, -provincies en waterschappen? Meld u dan aan voor de Community Informatiebeveiliging.

Vragen?

Vragen over de community Informatiebeveiliging kunt u stellen via info@IBDgemeenten.nl of 070 373 8011.