De aanmeldingen voor de IBD-Praktijkdag gaan hard. Verzeker u van uw plaats en meld u aan!

Tijdens de Alert Online week op 5 november aanstaande staat de eerste landelijke IBD-Praktijkdag ‘Work IT Out’ op de agenda. De Praktijkdag, die plaatsvindt in de Glazen Ruimte in Maarssen, staat in het teken van informatiebeveiliging- en veiligheid en biedt ruimte voor 200 gemeentelijke relaties op informatieveiligheidsvlak. Na de bekendmaking van het programma en de aanwezige sprekers en onderwerpen is al ruim de helft van het aantal beschikbare plaatsen ingevuld door gemeentelijke collega’s. Wilt u ook deelnemen aan de IBD-Praktijkdag en bent u werkzaam bij een gemeente? Meld u dan nu kosteloos aan via het aanmeldingsformulier.

Work IT Out

De Praktijkdag staat in het teken van inspireren en voeden van gemeenten door middel van een programma wat ruimte biedt voor (opnieuw) ontmoeten, informatieve momenten, inspiratiemogelijkheden, dialoog, workshops en presentaties op informatiebeveiligingsvlak. We doen dit aan de hand van vier parallellijnen, met elk vijf verschillende themasessies waar u uit kunt kiezen. Deze inhoudelijke sessies worden verzorgd door kennispartners, marktpartijen en gemeenten en zijn gericht op het delen van kennis en ervaringen. Zo kunt u uw eigen dag samenstellen met onderwerpen en praktijkcases die voor u interessant en waardevol zijn.
Daarnaast kunt u tijdens de pauze in contact komen met leveranciers en kennispartners op informatieveiligheidsvlak middels een speeddate van steeds 15 minuten per keer. Doel van de speeddates is om kennis te maken met specifieke marktpartijen en hun dienstverlening en natuurlijk ook met partners van de IBD.

Benieuwd naar de onderwerpen van de themasessies en de aanwezige sprekers en marktpartijen? Lees hier meer over het programma.

Aanmelden

Heeft u behoefte aan concrete handvatten voor specifieke thema’s, inspiratie, ondersteuning of praktijkverhalen om informatiebeveiliging naar een hoger plan te tillen binnen de eigen gemeentelijke organisatie? Meld u zich dan nu kosteloos aan via het aanmeldingsformulier. Wees er snel bij en verzeker u van uw plaats.

Na uw aanmelding via de website van de IBD krijgt u een bevestiging waarna u officieel bent aangemeld voor de IBD-Praktijkdag ‘Work IT Out’. Vier weken voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u vervolgens een uitnodiging om u in te schrijven voor de parallelsessies en speeddates die voor u interessant zijn. We kijken uit naar uw komst!