De IBD en informatiebeveiliging op het VNG Jaarcongres

Bent u ook aanwezig op het VNG Jaarcongres op 17 en 18 juni in Hendrik-Ido-Ambacht? En wilt u meer weten over aansluiten, de dienstverlening of de producten van de IBD? Bezoek dan de IBD tijdens het congres (standnummer 67). Onze collega’s voorzien u op deze dagen graag van meer informatie over informatiebeveiliging en de IBD.

Hackdemo

Ook de Taskforce Bestuur en Informatieveiligheid Dienstverlening (Taskforce BID) en de VNG, beide samenwerkingspartners van de IBD op informatiebeveiligingsvlak, zijn uiteraard aanwezig. Zij delen een stand waar live hackdemonstraties worden gegeven. Op 18 juni zal de Taskforce BID een presentatie geven met betrekking tot de Toolkit Informatieveiligheid, voor gemeentesecretarissen. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder?

Meer informatie

Op de website van het VNG Jaarcongres kunt u meer informatie vinden over het programma van beide dagen.

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben? Dan beantwoordt de IBD uw vragen graag via info@IBDgemeenten.nl of 070 373 8011.