Deel uw gemeentelijke kennis en templates via onze community Informatiebeveiliging!

Steeds meer gemeenten melden zich aan voor de community Informatiebeveiliging van de Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten (IBD). Een digitaal platform waarop u als gemeente samen met collega-gemeenten vragen, tips en adviezen over de onderwerpen Informatieveiligheid en het ICT-Beveiligingsassessment DigiD kunt uitwisselen. Een platform waar u bovendien als gemeente relevante documenten en templates kunt plaatsen, die uw collega-gemeenten kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld het uitvoeren van het ICT-Beveiligingsassessment DigiD.

Gemeente Nieuwegein deelt zijn kennis met u

Gemeente Nieuwegein heeft deze week een aantal documenten op de community Informatiebeveiliging ter beschikking gesteld. Zoals een voorbeeldovereenkomst met een pentestpartij en een voorbeeldofferte-aanvraag ten behoeve van een audit en penetratietest. Kortom, handige documenten voor gemeenten die bezig zijn met het ICT-Beveiligingsassessment DigiD.

Daarnaast heeft de IBD zelf ook relevante documenten op de community geplaatst. Zoals bijvoorbeeld de handreiking voor de Norm, documenten van het ondersteuningsaanbod, het rapport van DongIT, en nog veel meer. Kortom, mocht u als gemeente documenten willen inzien, neem dan zeker een kijkje op onze community. En heeft u zelf een interessant document, wat andere gemeenten kunnen gebruiken? Deel dit dan op onze community Informatiebeveiliging.

Aanmelden voor de community Informatiebeveiliging?

Wilt u ook aan een discussie meedoen, documenten inzien/delen of een vraag stellen aan collega-gemeenten? En bent u nog geen lid van onze community? Meld u dan nu aan voor onze community Informatiebeveiliging.

Vragen?

Heeft u vragen over de community Informatiebeveiliging? Wij helpen u graag! Stel u vraag via info@IBDgemeenten.nl of 070 373 8011.