Deel uw gemeentelijke kennis via de IBD-community!

Steeds meer gemeenten melden zich aan voor de IBD-community. Een online community waarop u als gemeente samen met collega-gemeenten in bestaande discussies vragen, tips en adviezen op informatiebeveiligingsvlak kunt uitwisselen. Zit uw vraag er niet tussen? Dan kunt u zelf een discussie starten. Tevens kunt u als gemeente relevante informatiebeveiligingsdocumenten en templates delen, die uw collega-gemeenten kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld het opstellen van een informatiebeveiligingsplan en zijn de BIG-producten van de IBD in bewerkbare vorm beschikbaar.

Dus, heeft u vragen over de beveiliging in de Cloud en bij informatie-uitwisseling bij samenwerkingsverbanden? Behoefte aan voorbeeld beleidsplannen en procedures op informatiebeveiligingsvlak? Of, heeft u een vraag aan collega-gemeenten over informatiebeveiliging? Meld u dan aan voor de IBD-community!

Voor wie?

De community is vooral interessant voor gemeentelijke collega’s die actief met het onderwerp informatiebeveiliging aan de slag zijn, zoals de Algemene Contactpersonen Informatiebeveiliging (ACIB’s), Vertrouwelijke Contactpersonen Informatiebeveiliging (VCIB’s), Chief Information Security Officers (CISO’s) en informatiebeveiligingsexperts.

Registreer u nu!

Deel ook uw input op onze community. Heeft u nog geen account voor de IBD-community, geen probleem, dan kunt u zich hier registreren.

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging? Neem dan contact op met de IBD via 070 373 8011 of stuur een e-mail naar info@IBDgemeenten.nl.