IBD-regiobijeenkomsten 2016: Ken uw kroonjuwelen: Dataclassificaties & Meldplicht Datalekken in relatie tot Informatiebeveiliging

Ook in 2016 organiseert de IBD meerdere regiobijeenkomsten, verspreid over het land. In 2015 stond de implementatie van de Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten (BIG) centraal. Dit jaar maken we de verdiepingsslag door in te gaan op een vervolgstap – het classificeren van data – en de belangrijke wijziging in regelgeving: de Meldplicht Datalekken.

De regiobijeenkomsten worden gepland in maart, april en mei en de locaties maken we zo spoedig mogelijk bekend via deze website.

Voor wie?

De IBD-regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor alle gemeenten die de verdiepingsslag willen maken bij de implementatie van de BIG. Specifiek betreft dit degenen die belast zijn met het onderwerp Informatiebeveiliging binnen een gemeente (CISO/CSO, VCIB’s/ACIB’s, IBF, beveiligingsadviseurs, adviseurs informatiebeveiliging en beleidsmedewerkers informatiebeveiliging).

Aanmelden als gastgemeente?

Wilt u uw gemeente aanmelden als gastgemeente voor één van de regiobijeenkomsten? Dat kan! U kunt hiervoor contact opnemen via bijeenkomsten@ibdgemeenten.nl of via 070 373 8011.

Heeft u vragen over de regiobijeenkomsten neem dan contact op via bijeenkomsten@ibdgemeenten.nl of via 070 373 8011.