IBD regiobijeenkomsten voorjaar 2016: presentaties beschikbaar

In het voorjaar van 2016 organiseerde de IBD meerdere regiobijeenkomsten op de thema’s Dataclassificatie en de Meldplicht Datalekken. In totaal hebben meer dan 150 deelnemers meegedaan met de eerste serie van de bijeenkomsten in Geldermalsen, Heerenveen, Harderwijk en Waalwijk.

Presentatie beschikbaar

Tijdens de regiobijeenkomst bespraken gemeenten en de IBD hoe dataclassificatie ingezet kan worden bij het vaststellen en beschermen van de gemeentelijke kroonjuwelen. Ook werd incidentmanagement in relatie tot de Meldplicht Datalekken behandeld. De presentatie van de regiobijeenkomst is beschikbaar via de volgende link.

Nieuwe reeks

In het najaar van 2016 organiseert de IBD een nieuwe reeks bijeenkomsten over het onderwerp bedrijfscontinuïteit. De data en locaties zullen via deze website worden aangekondigd.

Discussieer mee op de Community

Interactie, leren van elkaar en oefenen staan centraal tijdens IBD regiobijeenkomsten. Op de besloten IBD-community hebben gemeenten de gelegenheid om verder te discussiëren over de behandelde onderwerpen.