“Ik wist niet dat het zo makkelijk was om gehackt te worden”: Learn & Share bijeenkomst Informatieveiligheid

“Ik wist niet dat het zo makkelijk was om gehackt te worden”, zo sprak een bestuurder na afloop van de Learn & Share bijeenkomst Informatieveiligheid in Beilen. Na een reeks bijeenkomsten die verspreid over het hele land hebben plaatsgevonden, vindt de laatste bijeenkomst voor burgemeesters, wethouders en gemeentesecretarissen plaats op woensdag 28 mei a.s. in Edam-Volendam. Wilt u ook inzicht krijgen in de belangrijkste bestuurlijke risico’s en stuurvragen als het gaat om informatieveiligheid? Grijp dan deze laatste kans en meldt u aan voor deze Learn & Share bijeenkomst Informatieveiligheid. De bijeenkomst draagt de titel ‘De gemeentelijke ketting is zo sterk als de zwakste schakel’.

Tijdens de bijeenkomst in Edam-Volendam verzorgen onder andere Ad Koppejan, voormalig Tweede Kamerlid en strategisch bestuursadviseur bij SWINTH op het snijvlak van overheid, politiek en bedrijfsleven, en Franc Weerwind, burgemeester van de gemeente Velsen, een inhoudelijke bijdrage op het thema informatieveiligheid.

De Taskforce BID organiseert deze bijeenkomst samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), de Vereniging van Noord-Hollandse Gemeenten (VNHG), het Nederlandse Genootschap van Burgemeesters (NGB), de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) en de Wethoudersvereniging.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst in Edam-Volendam? U kunt zich aanmelden via het secretariaat van de Taskforce BID: telefonisch via 06 468 791 32 of per mail via Joyce.Basarat@taskforcebid.nl. Meer informatie is te vinden op de pagina Learn & Share bijeenkomsten op de website van de Taskforce BID. Naast het programma voor deze bijeenkomst, vindt u hier ook een impressie van de bijeenkomsten die al eerder hebben plaatsgevonden in Goes, Rheden, Beilen, Nieuwegein, Den Bosch, Capelle aan den IJssel en Zeewolde.

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben? Dan beantwoordt de IBD uw vragen graag via info@IBDgemeenten.nl of 070 373 8011.