Informatiebeveiliging op de kaart bij gemeente Velsen

In de reeks van interviews nemen we deze keer een kijkje in de keuken bij een van de gemeenten in Noord-Holland, gemeente Velsen. Een gemeente waarbij het belang van informatiebeveiliging al geruime tijd gevoeld wordt en al langer op de agenda staat. De IBD is in gesprek gegaan met wethouder Ronald Vennik en Informatiebeveiligingscoördinator Eric van Leuven. Eric van Leuven neemt ons bovendien mee in het DigiD-assessmentproces bij zijn gemeente.

Nieuwsgierig?

Lees dan hier het gehele interview met Ronald Vennik en Eric van Leuven van gemeente Velsen.

Ervaringen delen?

Heeft u het ICT-Beveiligingsassessment DigiD (deels) uitgevoerd en wilt u ook uw ervaringen delen met de IBD en andere gemeenten? Neem dan contact op met de Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten via info@IBDgemeenten.nl of 070 373 8011. Lid worden van onze community kan natuurlijk ook.