Inschrijving IBD-Praktijkdag ‘Work IT Out’ geopend

Wilt u ook deelnemen aan de IBD-Praktijkdag op donderdag 5 november aanstaande? Dat kan! De IBD-Praktijkdag vindt plaats in de Glazen Ruimte in Maarssen. Al onze relaties op informatiebeveiligingsvlak bij gemeenten zijn van harte welkom om deze dag, die uiteraard in het teken staat van informatiebeveiliging- en veiligheid, bij te wonen. Er is ruimte voor 200 gemeentelijke deelnemers die de dag kosteloos kunnen volgen. Ook uw komst zien we uiteraard graag tegemoet. U kunt zich als gemeentelijke collega nu aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Work IT Out

Tijdens de IBD-Praktijkdag wil de IBD u als gemeente inspireren en voeden door middel van het delen van kennis en ervaringen op informatiebeveiligingsvlak. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van gemeenten om concrete handvatten te ontvangen voor specifieke beveiligingsthema’s. Tijdens de IBD-Praktijkdag laten we door middel van parallelsessies de diverse thema’s terugkomen. Deze inhoudelijke sessies worden verzorgd door kennispartners, marktpartijen en gemeenten en zijn gericht op het delen van kennis en ervaringen. Dit zonder commercieel karakter.

Programma

Onder leiding van dagvoorzitter Alexander Meijer, gemeentesecretaris van de gemeente Amstelveen, bieden we een programma met ruimte voor (opnieuw) ontmoeten, informatieve momenten, inspiratiemogelijkheden, dialoog, workshops en presentaties. We doen dit aan de hand van vier parallellijnen, met elk vijf verschillende themasessies waar u als deelnemer uit kunt kiezen.
Daarnaast kunt u deelnemen aan de zogenaamde speeddatesessies met marktpartijen (commercieel karakter) en kennispartners. Deze vinden plaats tijdens de lunch en/of pauzes door middel van een speeddate carrousel van steeds 15 minuten per keer. Doel van de speeddates is om kennis te maken met specifieke marktpartijen en hun dienstverlening en natuurlijk met partners van de IBD.

Benieuwd naar de onderwerpen van de themasessies en de reeds aanwezige sprekers en speeddates? Lees hier meer over het programma. Marktpartijen en kennispartners kunnen zich nog steeds beschikbaar stellen voor een speeddatesessie, dus houd de website in de gaten.

Aanmelden

U kunt zich als gemeentelijke collega aanmelden via het aanmeldingsformulier. Deze dag is kosteloos voor u, mede dankzij de sponsorbijdragen van marktpartijen. Na uw aanmelding krijgt u een bevestiging waarna u officieel bent aangemeld voor de IBD-Praktijkdag ‘Work IT Out’. Vier weken voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u vervolgens een uitnodiging om u in te schrijven voor de parallelsessies en speeddates die voor u interessant zijn. Zo stelt u uw dag samen met handvatten die voor u waardevol zijn.