Inschrijving IBD-regiobijeenkomsten gesloten, maar…

Wegens de vele aanmeldingen die zijn binnengekomen voor de IBD-regiobijeenkomst ‘Implementeren van en rapporteren over IB-maatregelen: een workshop over het wiel uitvinden en bijsturen’ in Haarlem en Culemborg, is het helaas niet meer mogelijk om u voor deze regiobijeenkomst aan te melden. Maar geen paniek, want u kunt altijd lid worden van onze gemeentelijke community, mocht u vragen hebben over de onderwerpen van ons bijeenkomsten.

Dus, heeft u vragen met betrekking tot IB-maatregelen, en wilt u meer informatie en concrete handvatten ten behoeve van het implementeren van deze stappen in de BIG? Of, heeft u een vraag aan collega-gemeenten over informatiebeveiliging? Stel uw vraag dan op de IBD-community. Indien er genoeg animo is zal de IBD later in het jaar wellicht nog een extra bijeenkomst organiseren.

IBD-Community

De IBD-Community is een online community waarop u als gemeente samen met collega-gemeenten in bestaande discussies vragen, tips en adviezen op informatiebeveiligingsvlak kunt uitwisselen. Zit uw vraag er niet tussen? Dan kunt u zelf een discussie starten. Tevens kunt u als gemeente relevante informatiebeveiligingsdocumenten en templates delen, die uw collega-gemeenten kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld het opstellen van een informatiebeveiligingsplan en zijn de BIG-producten van de IBD in bewerkbare vorm beschikbaar.

Registreer u nu!

Deel ook uw input op onze community. Heeft u nog geen account voor de IBD-community, geen probleem, dan kunt u zich hier registreren.

Meer informatie? Wilt u meer weten over informatiebeveiliging? Neem dan contact op met de IBD via 070 373 8011 of stuur een e-mail naar info@IBDgemeenten.nl.