Internationale conferentie van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)

Op dinsdag 16 en woensdag 17 mei 2017 vindt de internationale conferentie van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) plaats: de ‘NCSC One Conference 2017’. Zie ook https://www.ncsc.nl/conference.

Net als vorig jaar heeft de IBD ook dit jaar een aantal toegangsbewijzen beschikbaar voor deze conferentie. U kunt zich slechts één keer aanmelden waarbij een keuze voor één van de twee dagen moet worden gemaakt. Op vrijdag 27 januari om 12:00 uur is de termijn voor het inschrijven hiervoor verlopen.

In de week van 1 februari ontvangen de aangemelde personen die een toegangsbewijs hebben gekregen hiervan vanuit de IBD een bevestiging. Ook wanneer we geen toegangsbewijs voor je beschikbaar hebben, ontvang je hiervan een bericht. Wanneer het aantal aanmeldingen het aantal beschikbare toegangsbewijzen overtreft, worden de toegangsbewijzen verloot. Daarbij zullen we maximaal 1 toegangsbewijs per gemeente vergeven.

Helaas is het voor gemeentelijke contactpersonen niet mogelijk om zich direct aan te melden op de conferentiewebsite van het NCSC zonder toezegging van de IBD. Het NCSC zal deze aanmeldingen weigeren vanwege een beperkt aantal beschikbare plaatsen.