Laat je niet hacken! Kom naar de workshop van de IBD op het Work in Progress congres

Op donderdag 5 maart a.s. vindt het Work in Progress Congres 2015 plaats van 09.30 uur tot 16.30 uur in De Fabrique in Utrecht (Maarssen). Het congres wordt georganiseerd door KING en de VNG, deelname is tegen betaling. De focus ligt op informatievraagstukken. Bijvoorbeeld in relatie tot dienstverlening en bedrijfsvoering. U kunt deelnemen aan diverse workshops over actuele thema’s, zoals informatiebeveiliging, (ondernemers)dienstverlening, keteninformatie, de BGT, de Omgevingswet, digitaal 2017, Big Data en informatiemanagement. Daarnaast zijn er inloopspreekuren waar u terechtkunt met uw individuele vragen en intervisietafels waar u samen met andere gemeenten en experts van KING en de VNG rondom een thema in gesprek gaat. Tijdens dit congres verzorgt de IBD een inhoudelijke workshop en meerdere inloopspreekuren. Dus mocht u aanwezig zijn op dit congres, dan zien wij u graag met uw informatiebeveiligingsvraagstukken tijdens onze inloopspreekuren.

Laat je niet hacken!

Tijdens de workshop ‘Loopt jouw gemeente risico om gehackt te worden?’ laat de IBD u zien hoe een hacker vandaag de dag te werk gaat en hoe u zich hiertegen kunt bewapenen. Ook gaan we dieper in op wat de IBD voor uw gemeente kan betekenen in het kader van bewustwording. Er is volop gelegenheid tot interactie. De workshop van de IBD vindt plaats in de vierde workshopronde van 13.15 tot 14.00 uur.

Inloopspreekuren

Voor uw vragen op informatiebeveiligingsvlak kunt u ook terecht bij een van onze inloopspreekuren. Wilt u meer weten over de ondersteuning van de IBD bij incidenten of bewustwording of over onze BIG-producten? Kom dan langs, want we helpen u graag verder. Onze spreekuren vinden plaats van 10.15 tot 11.15 uur, van 12.15 tot 13.10 uur en van 14.15 tot 15.10 uur.

Aanmelden

Meer informatie over het programma, de workshops, de inloopspreekuren en de sprekers vindt u op de website van KING. Hier kunt u zich ook direct aanmelden.

Mocht u nog vragen hebben over wat wij voor u kunnen betekenen in 2015, of heeft u bijvoorbeeld een vraag over informatiebeveiliging? Dan kunt u contact opnemen met de IBD via 070 373 8011 of een e-mail sturen naar info@IBDgemeenten.nl.