Laatste kans om uw gemeente aan te melden voor de ondersteuningsovereenkomst Windows XP!

Maakt uw gemeente nu nog gebruik van Windows XP, Exchange 2003 of Office 2003? Meld uw gemeente dan vandaag nog aan voor deelname aan de ondersteuningsovereenkomst met Microsoft. De overeenkomst is op 9 april op initiatief van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven (G5), de IBD en de VNG, gesloten met Microsoft, en betreft de migratie van Windows XP, Exchange 2003 en Office 2003. Ook andere decentrale overheden zoals waterschappen, provincies en gemeenschappelijke regelingen (GR) kunnen aansluiten.

Let op: Gemeenten en andere decentrale overheden hebben nog tot en met 17.00 uur vandaag de tijd om zich in te schrijven, daarna sluit de inschrijving. U kunt uw gemeente aanmelden door een e-mail te sturen naar info@IBDgemeenten.nl.

Vragen?

Heeft u na het lezen van dit bericht nog vragen? Dan beantwoordt de IBD deze graag via info@IBDgemeenten.nl of bel 070 373 8011.