Nog enkele plaatsen beschikbaar tijdens de IBD-regiobijeenkomsten in het najaar 2016

In het najaar 2016 organiseert de IBD verspreid over het land meerdere regiobijeenkomsten op het thema “Business Continuity Management”. Er zijn bij deze bijeenkomsten nog enkele plaatsen beschikbaar. Gedurende de regiobijeenkomst bespreken we met de deelnemers hoe gemeenten op onderdelen focus kunnen aanbrengen bij het implementeren van de BIG door de benodigde bedrijfscontinuïteit in kaart te brengen.

Interactie, leren van elkaar en oefenen staan centraal gedurende deze regiobijeenkomsten.

Voor wie?

De IBD-regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor alle gemeenten die de verdiepingsslag willen maken bij de implementatie van de BIG. Specifiek betreft dit degenen die belast zijn met het onderwerp Informatiebeveiliging binnen een gemeente (CISO/CSO, VCIB’s/ACIB’s, IBF, beveiligingsadviseurs, adviseurs informatiebeveiliging en beleidsmedewerkers informatiebeveiliging).

Het programma van de bijeenkomsten ziet er als volgt uit:

12:00-13:00 uur: Inloop met lunch
13:00-13:30 uur: Welkom en opening “Ontwikkelingen IBD”
13:30-14:15 uur: Inhoudelijke toelichting BCM-aanpak
14:15-14:30 uur: pauze
14:30-15:30 uur: Workshops in groepen: uitwerking van de verschillende stappen in de BCM-aanpak
15:30-16:00 uur: Terugkoppeling en vragen

Aanmelden als deelnemer? Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar tijdens de onderstaande regiobijeenkomsten, u kunt zich aanmelden via de onderstaande links.

Maandag 19 september, locatie Gemeente Woerden, Blekerijlaan 14, 3447GR Woerden
Donderdag 29 september, locatie Gemeente Hoorn, Nieuwe Steen 1, 1625 HV Hoorn
Dinsdag 18 oktober, locatie Gemeente Assen, Noordersingel 33, 9401 JW Assen
Woensdag 2 november, locatie Gemeente Roermond, Kazerneplein 7, 6041TG Roermond

Meer informatie en het programma treft u via de volgende link. Heeft u verder nog vragen over de regiobijeenkomsten, neem dan contact op via bijeenkomsten@ibdgemeenten.nl of via 070 373 8011.