NVVB Jubileumcongres & EVS congres op 14, 15 en 16 mei 2014

Onder het motto ‘Don’t stop … thinking about tomorrow!’ organiseert de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) op 14, 15 en 16 mei een jubileumcongres vanwege haar 20-jarig bestaan. Dit congres zal in combinatie met het internationale EVS congres georganiseerd worden. Beide congressen vinden plaats in het NH Conference Center Leeuwenhorst, te Noordwijkerhout.

Programma

Het NVVB Congres Burgerzaken gaat op woensdag 14 mei 2014 van start. Op donderdag 15 mei en vrijdag 16 mei wordt er in het bijzonder aandacht besteed aan de ontwikkelingen binnen het vakgebied van de NVVB in de EU en de relatie met de Nederlandse praktijk. Alle drie de dagen worden in verband met het jubileum van de NVVB omlijst met feestelijke activiteiten. Zo zijn er interessante sprekers, zoals radio- en televisiepresentator Humberto Tan en Ivo Opstelten, minister van Veiligheid en Justitie, maar ook vele internationale sprekers, waaronder Paride Gullini, voorzitter van de EVS, de Italiaanse NVVB en vele anderen.

Meer informatie?

Op de website van het NVVB vindt u alle informatie over het programma, inschrijvingen, de sprekers, workshops, standhouders en praktische informatie.

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben? Dan beantwoordt de IBD uw vragen graag via info@IBDgemeenten.nl of 070 373 8011.