Presentaties NOREA en KING over ICT-Beveiligingsassessment DigiD te downloaden

Donderdag 21 februari zijn door de Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten twee bijeenkomsten met betrekking tot het ICT-Beveiligingsassessment DigiD georganiseerd. Eén voor leveranciers en één voor auditors en pentestpartijen. Met als doel om ook leveranciers, audit- en pentestpartijen optimaal voor te bereiden op het jaarlijks uit te voeren ICT-Beveiligingsassessment DigiD en alle processtappen en voorbereidingen die daarbij komen kijken.

Tijdens deze bijeenkomsten zijn verschillende sprekers aan het woord geweest, waaronder vertegenwoordigers van Logius, NOREA, gemeente Nieuwegein en natuurlijk de Informatiebeveiligingsdienst zelf.

De presentaties van NOREA en KING over het ICT-Beveiligingsassessment DigiD kunt u nu downloaden.

Vragen?

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze bijeenkomsten, dan kunt u deze stellen aan de Informatiebeveiligingsdienst via info@IBDgemeenten.nl of 070 373 8011.