Save the date! 5 november 2015 IBD-Praktijkdag ‘Work IT Out’

Dit jaar organiseert de IBD een eerste Praktijkdag, ‘Work IT out’ genaamd, en wel tijdens de Alert Online week op 5 november 2015. De IBD-Praktijkdag wordt georganiseerd voor gemeenten en staat uiteraard in het teken van informatiebeveiliging.

Work IT Out

Heeft uw gemeente behoefte aan praktijk- en inhoudsvoorbeelden over verschillende informatiebeveiligingsthema’s? Of aan een actieve impuls en concrete ondersteuning om informatiebeveiliging naar een nog hoger plan te brengen binnen uw organisatie? Kom dan naar de IBD-Praktijkdag. Tijdens deze dag wil de IBD gemeenten inspireren en voeden door middel van het delen van kennis en ervaringen op informatiebeveiligingsvlak. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van gemeenten aan concrete handvatten voor specifieke thema’s, bijvoorbeeld over de BIG. Tijdens deze landelijke IBD-Praktijkdag ligt het accent vooral op het ‘doen’ door middel van parallelsessies waarin deze thema’s terugkomen. Kortom, actief aan de slag!

Programma

De IBD-Praktijkdag biedt een gevarieerd programma met ruimte voor (opnieuw) ontmoeten, informatieve momenten, netwerkmogelijkheden, discussies, workshops en presentaties. Meer informatie over de locatie en het programma volgt, houd de website van de IBD dus in de gaten.

Voor wie?

De IBD-Praktijkdag is bedoeld voor alle gemeenten die meer over het onderwerp Informatiebeveiliging te weten willen komen. Specifiek betreft dit degenen die belast zijn met het onderwerp Informatiebeveiliging binnen een gemeente (CISO’s, CIO’s, VCIB’s, ACIB’s, IBF, beveiligingsadviseurs, adviseurs informatiebeveiliging en beleidsmedewerkers informatiebeveiliging).

Kennis delen tijdens de IBD-Praktijkdag?

De IBD biedt ketenpartners, leveranciers en andere partijen, zoals pentesters, auditors, ICT-leveranciers en -providers, tijdens de IBD-Praktijkdag ruimte om actief kennis te delen. Er zijn verschillende Praktijkpakketten beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via info@ibdgemeenten.nl.

Voor-aanmelden als gemeente?

Wit u zich nu al aanmelden als geïnteresseerde gemeente voor de IBD-Praktijkdag? Dat kan! De dag is kosteloos voor u als gemeente. Meld u aan via info@IBDgemeenten.nl.

Vragen?

Heeft u vragen over de IBD-Praktijkdag neem dan contact op via info@IBDgemeenten.nl of via 070 373 8011.