Verslag IBD-Praktijkdag; nu beschikbaar op de IBD-community

Op 5 november jl. heeft de IBD-Praktijkdag ‘Work IT Out’ plaatsgevonden, tijdens de Alert Online week.

Een impressie van deze dag en ieders bijdragen kunt u teruglezen in het verslag van deze dag dat nu beschikbaar is op de IBD-community. We kijken terug op een inspirerende dag die mede mogelijk is gemaakt door de aanwezigheid van diverse marktpartijen; Segment • Key2control • Sincerus Consultancy • Fox-IT • Pine Digital Security • Audittrail • Traxion • KPN • Swinth • Onsight IT Security Experts • Dynasec • Seneca • Overheidsmail • LBVD Consultancy • BMC • Informatiebeveiliging Gemeenten.

Aanmelden voor de IBD-community?

Benieuwd naar het verslag, maar heeft u nog geen account voor de IBD-community? Geen probleem, dan kunt u zich hier registreren.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan de IBD via bijeenkomsten@IBDgemeenten.nl of 070 373 8011.