Wist u dat de IBD-community ook interessant is voor uw gemeente?

En dat…

• steeds meer gemeenten zich aanmelden voor de IBD-community?
  • u op de community niet alleen documenten kunt delen, maar als gemeente ook samen met collega-gemeenten in bestaande discussies vragen, tips en adviezen op informatiebeveiligingsvlak kunt uitwisselen?
  • u zelf een discussie kunt starten?
  • u tevens als gemeente relevante informatiebeveiligingsdocumenten en templates kunt delen, die uw collega-gemeenten kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld het opstellen van een informatiebeveiligingsplan?
  • de BIG-producten van de IBD in bewerkbare vorm beschikbaar zijn op de community?
  • de community vooral interessant is voor gemeentelijke collega’s die actief met het onderwerp informatiebeveiliging aan de slag zijn, zoals de Algemene Contactpersonen Informatiebeveiliging (ACIB’s), Vertrouwelijke Contactpersonen Informatiebeveiliging (VCIB’s), Chief Information Security Officers (CISO’s) en informatiebeveiligingsexperts?
  • u zich als gemeentelijke collega nog steeds aan kunt melden op de IBD-community als lid?

Kortom, heeft u vragen over Anti-Malware of de aanpak van een CryptoLocker virus? Behoefte aan voorbeeld beleidsplannen en procedures op informatiebeveiligingsvlak? Of, heeft u een vraag aan collega-gemeenten over informatiebeveiliging? Meld u dan aan voor de IBD-community!

Registreer u nu!

Deel ook uw input op onze community. Heeft u nog geen account voor de IBD-community, geen probleem, dan kunt u zich hier registreren .

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging? Neem dan contact op met de IBD via 070 373 8011 of stuur een e-mail naar info@IBDgemeenten.nl.