Wist u dat … u zich nu kunt aanmelden voor de DigiD-regiobijeenkomsten?

Gedurende de zomerperiode plaatsen we vanuit de IBD een serie zogenaamde ‘Wist-u-dat?’-nieuwsberichten. Om u op de hoogte te houden van de laatste weetjes op het gebied van de IBD, van het werkveld informatiebeveiliging en natuurlijk van het jaarlijks verplichte ICT-Beveiligingsassessment DigiD.

We vroegen ons af, wist u al dat …

• in september 2013 wederom een drietal regiobijeenkomsten ICT-Beveiligingsassessment DigiD plaatsvindt?
  • deze regiobijeenkomsten gepland staan op 16, 17 en 23 september?
  • er ondanks de zomerperiode al veel aanmeldingen zijn binnengekomen voor deze bijeenkomsten?
  • ook ú hierbij aanwezig kunt zijn, omdat u zich nog kunt aanmelden tot 6 september via de website
  • tijdens deze regiobijeenkomsten, koplopergemeenten hun ervaringen delen over de uitvoering van hun ICT-Beveiligingsassessment DigiD?
  • tijdens deze regiobijeenkomsten vooraf ingezonden vragen vanuit gemeenten worden besproken? Ook die van u?
  • ook u die vragen vooraf kunt inzenden via het aanmeldingsformulier op de website

Mocht u zelf nog Wist-u-datjes voor deze nieuwsberichten-serie willen aandragen, of vragen hebben, dan kunt u ons mailen  (info@IBDgemeenten.nl) of bellen met onze helpdesk (070 373 8011).